vloerbedekking

Tapijt

Een kwalitatief tapijt brengt dat echte 'thuisgevoel' naar voren. Het biedt niet alleen warmte en textuur, maar voegt ook persoonlijkheid toe aan uw ruimte, terwijl het bestand is tegen dagelijkse slijtage.

 

Het is echter belangrijk om te overwegen welk tapijt het meest geschikt is voor elke specifieke ruimte in uw huis. Bij het oriënteren op tapijt, is het raadzaam om rekening te houden met factoren zoals het type vezel, textuur en stijl die het beste aansluiten bij uw interieur en de functie van de ruimte.

 

Bij Parketwereld in Almelo bieden we een uitgebreide selectie tapijten in onze winkel, waar ons deskundige team u graag adviseert bij het maken van de juiste keuze.

Vloerkleed

Een vloerkleed met stijl kan de hele sfeer van uw kamer transformeren. Zelfs de kleinste vloerkleden hebben een groot effect op de uitstraling en het gevoel van uw huis, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor warmte en comfort aan uw voeten.

 

Bij Parketwereld in Almelo vindt u een uitgebreid assortiment vloerkleden in diverse stijlen en afmetingen.

Van zacht wollen tot weelderig ruigharig, van kleine accentkleden tot grote eyecatchers, ons assortiment omvat alles.

 

Van traditionele Perzische ontwerpen tot elegante moderne patronen, er is voor elk wat wils. Laat ons u helpen bij het vinden van het perfecte vloerkleed om uw ruimte te verfraaien en uw huis nog gezelliger te maken.

wij zijn o.a. leverancier van