Vloer Renovatie Twente

Houten vloerrenovatie

Uw vloer is het visitekaartje van uw woning. Is uw houten vloer verouderd of aan renovatie toe? Een bestaande houten vloer kan prima worden gerenoveerd. Laat Parketwereld uw woonkamer, keuken, of bovenverdieping vernieuwen. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van houten vloer renovatie en zijn gespecialiseerd in het leggen, schuren, behandelen en onderhouden van houten vloerrenovatie in Haaksbergen, Almelo, Twente en omstreken.

 


Parket schuren

Een houten vloer dient na ongeveer vijf tot tien jaar te worden geschuurd. Na enkele jaren intensief gebruik zullen er slijtage plekken kunnen ontstaan. Dit komt vaak voor op looppaden, bij de ingang van de ruimte en stoelen.

 

Het schuren en behandelen van uw parketvloer is een vak opzicht. Zonder de juiste materialen en kennis is dit daarom een taak voor  de vakman. Met veel kennis en ervaringen heeft Parketwereld zich al meerdere jaren gespecialiseerd met het schuren en behandelen van houten vloeren. Wij werken met gespecialiseerde machines die voor  deze werkzaamheden gebruikelijk zijn. Hiervoor gebruiken wij schuurmachines die stofvrij zijn.

 

Uw vloer wordt driemaal geschuurd, daarbij wordt er iedere keer gebruik gemaakt van een kleinere korrel schuurpapier. Om de vloer geheel glad te krijgen zal de vloer nog éénmaal worden gepolijst. Indien de vloerdelen een V-groef bevatten zal ook deze worden gefreesd en geschuurd worden voor een optimaal resultaat. Na het schuren dient er een beschermlaag te worden aangebracht. Betrekking tot het soort hout zijn de verschillende behandelingen mogelijk. Afhankelijk van de behandeling kunt u al naar 12 uur tot 24 uur uw vloer betreden en de ruimte inrichten.Traprenovatie Twente

PVC Traprenovatie

PVC wordt tegenwoordig vaak gekozen voor  een trap renovatie. PVC is bestand tegen dagelijkse slijtage van een trap. Ongeacht van welk materiaal de ondergrond van uw trap is zorgen wij voor een nieuw en fris uiterlijk. PVC vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren dus altijd wel iets wat aansluit bij de rest van uw interieur. U heeft de keuze uit een houtmotief, maar ook leisteen of een beton look. Tevens is PVC gemakkelijk in onderhoud en in schoonmaak. Wij kunnen uw trap renoveren op afspraak in Haaksbergen, Almelo, Twente en omgeving.

 

Even de voordelen op een rij van traprenovatie met PVC:

 

- Stil door perfecte geluiddemping

- Onderhoudsarm

- Kras en stootvast

- Garantie op het doorslijten.

 

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Uw trap is in een oogwenk omgetoverd in een prachtige blikvanger zonder hak- en breekwerk.

Houten Traprenovatie

Of uw trap nu oud, nieuw, dicht of open is, wij bieden een passende oplossing voor bijna iedere trap. Massief eiken overzet traptreden maken van uw bestaande trap een stijlvol en solide geheel. Deze treden zijn in vele verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar.

 

Echt hout is sterk en duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling en is slijtvast. Eikenhout is één van de meest gebruikte en bekende houtsoorten bij traprenovatie. Dit hout staat bekend om zijn kwaliteit en bestaat in verschillende soorten en kleuren. De kleur is afhankelijk van de afkomst van het hout. 

 

Kenmerken eikenhout:

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Goede kwaliteit hout
  • Duurzaam
  • Slijt niet snel
  • Robuust en sterk
  • Verschillende soorten Eikenhout
  • Verschillende kleuren

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor traprenovatie in Twente. Uw trap is in een oogwenk omgetoverd in een prachtige blikvanger zonder hak- en breekwerk.