VloerRenovatie

Houten vloerrenovatie

Uw vloer is het visitekaartje van uw woning. Is uw houten vloer verouderd of aan renovatie toe? Een bestaande houten vloer kan prima worden gerenoveerd. Laat Parketwereld uw woonkamer, keuken, of bovenverdieping vernieuwen. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van houten vloerrenovatie en zijn gespecialiseerd in het leggen, schuren, behandelen en onderhouden van houten vloerrenovatie.


Parket schuren

Een houten vloer heeft na ongeveer vijf tot tien jaar vaak behoefte aan een schuurbeurt. Door intensief gebruik kunnen er slijtageplekken ontstaan, met name op looppaden, bij de ingang van de ruimte en rondom stoelen.

 

Het schuren en behandelen van uw parketvloer is een vak apart. Zonder de juiste materialen en kennis is dit een taak voor een vakman. Met jarenlange ervaring en expertise heeft Parketwereld zich gespecialiseerd in het schuren en behandelen van houten vloeren. We werken met gespecialiseerde, stofvrije schuurmachines voor optimale resultaten.

 

Bij het schuren van uw vloer wordt deze driemaal behandeld, waarbij telkens gebruik wordt gemaakt van een fijnere korrel schuurpapier. Om een volledig glad resultaat te bereiken, wordt de vloer ook nog eens gepolijst. Indien uw vloerdelen voorzien zijn van een V-groef, worden deze ook gefreesd en geschuurd voor een optimaal resultaat.

 

Na het schuren wordt er een beschermende afwerklaag aangebracht. Afhankelijk van het type hout zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Na de behandeling kunt u al binnen 12 tot 24 uur uw vloer betreden en de ruimte opnieuw inrichten.


Traprenovatie

PVC Traprenovatie

PVC wordt tegenwoordig vaak gekozen voor een trap renovatie. PVC is bestand tegen dagelijkse slijtage van een trap. Ongeacht van welk materiaal de ondergrond van uw trap is zorgen wij voor een nieuw en fris uiterlijk. PVC vloeren is verkrijgbaar in diverse kleuren dus altijd wel iets wat aansluit bij de rest van uw interieur. U heeft de keuze uit een houtmotief, maar ook leisteen of een beton look. Tevens is PVC gemakkelijk in onderhoud en in schoonmaak. Wij kunnen uw trap renoveren op afspraak.

 

De voordelen van traprenovatie met PVC:

 

- Stil door perfecte geluiddemping;

- Onderhoudsarm;

- Kras en stootvast;

- Garantie op het doorslijten.

 

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Uw trap is in een oogwenk omgetoverd in een prachtige blikvanger zonder hak- en breekwerk.

Houten Traprenovatie

Of uw trap nu oud, nieuw, dicht of open is, wij bieden een passende oplossing voor bijna iedere trap. Massief eiken overzet traptreden maken van uw bestaande trap een stijlvol en solide geheel. Deze treden zijn in vele verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar.

 

Echt hout is sterk en duurzaam en heeft een natuurlijke uitstraling en is slijtvast. Eikenhout is één van de meest gebruikte en bekende houtsoorten bij traprenovatie. Dit hout staat bekend om zijn kwaliteit en bestaat in verschillende soorten en kleuren. De kleur is afhankelijk van de afkomst van het hout. 

 

Kenmerken eikenhout:

  • Gemakkelijk in onderhoud;
  • Goede kwaliteit hout;
  • Duurzaam;
  • Slijt niet snel;
  • Robuust en sterk;
  • Verschillende soorten eikenhout;
  • Verschillende kleuren.

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing voor traprenovatie. Uw trap is in een oogwenk omgetoverd in een prachtige blikvanger zonder hak- en breekwerk.


Foto impressie traprenovatie