Houten vloeren aanbod Parketwereld in Almelo & Haaksbergen

Hieronder vindt u overzicht van houten parketvloeren welke door ons leverbaar zijn. Een houten vloer laten leggen? Alle parketvloeren kunnen desgewenst gelegd worden door ons deskundige personeel in Twente en omstreken.

Tapis Parketvloeren in Almelo & Haaksbergen

Tapisvloeren zijn traditioneel gelegde vloeren. Deze vloeren zijn 6mm dik en de breedtes variëren van 7cm t/m 14 cm. Deze zijn verkrijgbaar in de meest gangbare houtsoorten zoals Eiken, Beuken, Essen, Afrormosia, Afzelia, Basralocus, Billinga, Kambala, Mahonie, Muteneye, Padoek en Wengé. 

Tapisvloeren worden verlijmd en gespijkerd op een ondervloer welke wordt verlijmd en/of gespijkerd de bestaande vloer van de woning. Na het leggen van de vloer wordt deze geschuurd en afgewerkt naar keuze. Deze vloer kan zeer strak en precies worden gelegd zonder vellingkant, en vertoont weinig werking en kraakt niet tot nauwelijks.


Bourgonge-Parketvloeren:

Bourgognevloeren zijn eigenlijk hetzelfde als Tapisvloeren. Deze worden op dezelfde manier gelegd en afgewerkt. Er zijn een paar verschillen. De breedtes varieren van 7cm t/m 30cm, de dikte is 9mm en er kan een V-naad (velling) worden toegepast. Ook zijn deze vloeren in de meest gangbare houtsoorten zoals Eiken, Beuken,

Essen, Afrormosia, Afzelia, Basralocus, Billinga, Kambala, Mahonie, Muteneye, Padoek en Wengé. 

Bourgongevloeren worden verlijmd en gespijkerd op een ondervloer welke wordt verlijmd en/of gespijkerd de bestaande vloer van de woning. Na het leggen van de vloer wordt deze geschuurd en afgewerkt naar keuze. Deze vloer kan zeer strak en precies worden gelegd zonder vellingkant, en vertoont weinig werking en kraakt niet tot nauwelijks

 


Lamel-Parketvloeren:

Lamelvloer is een drie-laags systeem die zowel zwevend als vast op de bestaande vloer kan worden geplaatst. Deze vloeren kunnen in verschillende uitvoeringen worden geleverd zoals geschaafd, geborsteld, geschuurd, verouderd, hand geschraapt enz. Ook zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot de afwerking. tevens is er ook een driestrook lamel leverbaar.


Duoplank-Parketvloeren:

Duoplank is een twee-laags systeem waarvan de basis berkenmultiplex is waarin ook de veer en groefverbinding zitten met daarop een toplaag variërend van 3 t/m 7mm. Deze kunnen net als Lamelvloeren zwevend als vast worden gelegd. Ook zijn bij deze vloeren de mogelijkheden enorm groot in zowel breedtes (van 18 tot wel 30cm) en diktes. Daar bovenop kunt u het hout nog vele bewerkingen laten ondergaan:  verouderen, roken, schaven, borstelen, in de olie zetten of lakken. Door de natuurlijke onregelmatigheden zoals een noestje, is elke houten Duovloer bovendien uniek en straalt hij sfeer en warmte uit.

 


Massief houten-Parketvloeren:

Massief houtenvloeren  hebben een eigen uitstraling. Deze vloeren behouden hun natuurlijke karakter. Deze vloeren zijn gevoelig voor schimmeling in de luchtvochtigheid. In de winter is de lucht droog, hierdoor wordt er vocht uit de plank getrokken, waar door de plank krimpt. In de zomer, wanneer het vochtig is, neemt de plank vocht op en zal uitzetten. De Duoplank is daartegen minder gevoelig voor de schommeling in de luchtvochtigheid. Dit vanwege de opbouw. Een massieve vloer leent zich ook niet voor vloerverwarming.  De Lamel of Duoplank zijn hier wel geschikt voor vanwege de opbouw van het materiaal. Kom langs in onze winkel in Almelo of Haaksbergen voor massief houten vloeren.


Onze leveranciers van parket:

Foto Impressie houten vloeren Haaksbergen & Almelo

Laminaatvloeren in Almelo & Haaksbergen verkrijgbaar

Laminaatvloeren zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Hiermee kunt u het natuurlijke effect van echt hout of steen nu ook in uw eigen huis binnen halen. Zo heeft u altijd de keuze uit de beste Laminaatvloeren die uw ruimte er fantastisch uit zullen laten zien. Laminaat heeft een levensduur van meer dan vijftien jaar bij intensief gebruik. Wij hebben in onze winkels in Almelo en Haaksbergen vele soorten laminaatvloeren staan in verschillende prijsklassen. Bovendien is laminaat ook nog eens eenvoudig te leggen.

 

Klik hier om meer te lezen over laminaat.


Foto Impressie Laminaat vloeren Haaksbergen & Almelo

Onze leveranciers van Laminaat:

PVC-vloeren in Almelo & Haaksbergen verkrijgbaar

PVC vloeren zijn net zo mooi als echt hout, net zo duurzaam als het sterkste vinyl. Deze vloer past zich snel aan de temperatuur in de ruimte aan en geeft een geweldige akoestische demping, niet gek dus dat deze type vloeren in een snel tempo een ware bestseller aan het worden zijn. PVC vloeren zijn waterafstotend, uitermate goed geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling en is gemakkelijk schoon te houden. Deze zijn verkrijgbaar in een click (zwevend) en lijm systeem. PVC vloeren zijn ook ideaal voor in appartementen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor PVC vloeren in Almelo of Haaksbergen.


Foto Impressie PVC vloeren Haaksbergen & Almelo

Onze leveranciers van PVC vloeren:

Vinyl vloeren verkrijgbaar in Almelo & Haaksbergen

Vinyl-vloeren:

Vinyl is één van de meest veelzijdige producten die verkrijgbaar zijn. De vloeren isoleren goed en bovenal is een deze vloer goed schoon te maken. De collectie voldoet altijd aan de vraag van de markt. Met talloze kleuren en dessins wordt er voortdurend op de nieuwe trends ingespeeld. Van strak en modern tot tijdloze vintage.  En vinylvloer bestaat uit meerdere lagen. De bovenste laag is hard, slijtvast, doorzichtig en glanzend of dof.  Het is te krijgen in verschillende breedtes, diktes en slijtlagen en daarmee geschikt voor bijna alle denkbare ruimtes, waaronder keukens, bijkeukens, badkamers, woonkamers, hallen en (kinder)slaapkamers. Ook zijn er zelfs projectkwaliteiten leverbaar voor intensief gebruikte ruimtes als kantoren en gebouwen. Er is altijd wel een ontwerp te kiezen welke aansluit bij uw smaak. Kom langs in onze winkel in Almelo of Haaksbergen voor Vinyl vloeren.

 

Klik hier om meer te lezen over vinyl vloeren. 


Foto Impressie Vinyl vloeren Haaksbergen & Almelo

Kurkvloeren verkrijgbaar bij Parketwereld Almelo & Haaksbergen

Kurkvloeren nieuw in ons assortiment. Het heeft een aantal positieve eigenschappen. Het is duurzaam, isolerend, hygiënisch en geluid reducerend.  Dat zijn in een notendop de positieve eigenschappen van kurk. Ideaal voor appartementen i.v.m. de geluiddempende werking. Kurk is een zeer milieuvriendelijke vloer. Voor kurkwinning hoeven namelijk geen bomen te sneuvelen. De schors van de kurkeik, want dat is kurk feitelijk, groeit telkens weer opnieuw aan. Door de wijze van  versnijden ontstaan verschillende patronen en structuren. Naast decoratieve kurk fineren, gevlamd, gewolkt, dooraderd of impressionistische zijn er zelfs marmer- en granietprints. Kurk kan gelakt worden met kleurlak, transparant of dekkend. Door het verende karakter voelt de vloer altijd aangenaam aan, vooral op blote voeten. Maar ook met hoge hakken heeft u niets te vrezen, geen gaatjes want de vloer veert altijd terug. 

Kurkparket kennen we in twee varianten; met een decoratieve toplaag van kurk of van hout. Voor liefhebbers van houten vloeren ontstaat daarmee het beste uit twee werelden. Een isolerende, dempende, ecologische verantwoorde vloer met een houten toplaag. Kurkparket wordt in diverse maatsystemen geleverd. Voor kurkvloeren in Haaksbergen en Almelo zit u goed bij Parketwereld.


Foto Impressie Kurkvloeren Haaksbergen & Almelo