PVC-vloeren

PVC-vloeren zijn de perfecte combinatie van de natuurlijke uitstraling van echt hout en de duurzaamheid van hoogwaardig vinyl. Deze vloeren passen zich moeiteloos aan aan de temperatuur in de ruimte en bieden uitstekende akoestische demping, waardoor ze razendsnel een favoriet worden. Dankzij hun waterafstotende eigenschappen zijn PVC-vloeren ideaal voor ruimtes waar vocht een rol speelt. Bovendien zijn ze bijzonder geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, en zijn ze eenvoudig te reinigen. Of u nu kiest voor een klik- of lijmbevestiging, PVC-vloeren bieden een veelzijdige oplossing voor elke ruimte, inclusief appartementen.

 

Ontdek de mogelijkheden voor PVC-vloeren in Almelo en Haaksbergen en laat u verrassen door de veelzijdigheid van dit prachtige vloertype. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.


impressie pvc-vloeren

Vinyl

Vinyl vloeren zijn een van de meest veelzijdige producten die op dit moment beschikbaar zijn. De vloeren zijn effen, isoleren goed en de bovenal is een vinyl vloer gemakkelijk schoon te maken. Knoeit u? Dan veegt u de vloer zo schoon. Het beste aan deze vloer is dat er zo ontzettend veel keuze is in verschillende soorten en maten! U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat bij u past. Of het nu gaat om natuurlijk hout of steen, een monochroom design of glinsterende metaalachtige vloeren, u heeft altijd de keuze uit een type vinyl die er fantastisch uitziet in uw huis. Voor pure luxe kunt u een keuze maken uit onze PVC vloeren collectie. 

 

Klik hier om meer te lezen over vinyl vloeren.

onze leveranciers van pvc-vloeren