Presentatie winkel almelo

 

 

 

Gemak en comfort van gemotoriseerde raamdecoratie

ZONNELUX biedt een baanbrekende oplossing voor geautomatiseerde raamdecoratie en maakt gemotoriseerde zonwering beschikbaar voor iedereen.

 

Gemotoriseerde raamdecoratie van ZONNELUX biedt comfort en gemak, maakt gebouwen en woningen veiliger, heeft energiebesparende mogelijkheden en geeft een geweldig gevoel van welzijn.

 

Ontdek de eindeloze opties van gemotoriseerde raamdecoratie om ruimtes te creëren die perfect passen bij de manier waarop we willen leven.

 

De Oplaadbare- en bekabelde motoren worden onzichtbaar weggewerkt in het product.

Duette-Gordijnen

Duette® is de raamdecoratie waar decoratief, functioneel en energiebesparend perfect samen gaan. Een Duette® gordijn bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Dat zorgt voor een strak geheel.

 

 

Duette-In Frame

Duette® gordijnen zijn verkrijgbaar in de speciale Top Down Bottom Up variant. Hierbij kun je de Duette® gordijnen zowel aan de bovenzijde als onderzijde openen. Je kunt de Duette® dus in het midden van je raam vastzetten om zo voldoende privacy te creëren en zo min mogelijk daglicht te verliezen.

Rol-Gordijnen

Rolgordijnen zijn ideaal voor elke woonstijl. Door de grote hoeveelheid kleuren en materialen passen ze in ieder interieur. Bovendien zijn er rolgordijnen op maat beschikbaar voor elk budget. Dat maakt dit type raamdecoratie al lange tijd erg geliefd.

 

 

Houten Jaloezieën 

Meer sfeer creëren in een ruimte? Ga dan voor houten jaloezieën op maat. Houten jaloezieën zorgen voor een warme, knusse sfeer. Een ware aanvulling op het interieur.

Speciale-Situaties

ZONNELUX produceert haar raamdecoratie op maat. Hierdoor kun je de raamdecoratie volledig naar eigen wens samenstellen. Heb je een specifieke raamvorm, draai-kiepraam of ben je op zoek naar raamdecoratie voor de badkamer? Wij adviseren je graag over de best passende raamdecoratie, want ieder raam verdient een sieraad.

Alu-Jaloezieën 

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet welke soort raambekleding het meest geschikt is? Met een aluminium jaloezie zit je altijd goed. Aluminium jaloezieën filteren het daglicht prachtig en zijn de perfecte oplossing voor ieder raam. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in vele kleuren en gemakkelijk in onderhoud.


                                  Shutters

Een van de populairste soorten raamdecoratie van het moment zijn shutters. Houten shutters worden op maat gemaakt en zijn dus voor iedere raamsoort en raamsituatie een passende oplossing. Van ronde ramen tot schuine ramen en van boogramen tot trapezium ramen; alles is mogelijk!

 

We hebben vier verschillende houten shutters: Eco-line, Top-line, Brushed-line en Piet Boon by Zonnelux shutters.

Ze verschillen in houtsoort, vorm van de lamel, lamelbreedtes en bedieningsvormen. Zo gebruiken we tulpenhout voor de Eco-line, lindehout voor de Top-line, paulownia voor de Brushed-line en abachi voor de Piet Boon by Zonnelux.

De shutters worden op maat gemaakt in eigen fabriek in Europa, waardoor we garant staan voor uitstekende kwaliteit en snelle levertijden.

 

Ga je voor witte shutters of zwarte shutters? Of toch een uitgesproken kleur? Het is allemaal mogelijk. De collectie bestaat namelijk uit 30 standaard kleuren en afwerkingen. Tegen meerprijs kun je de Top-Line shutter zelfs in iedere RAL, Sikkens of NCS-kleur bestellen.

 

De uv-bestendige, water dragende en milieuvriendelijke lakken zorgen dat de shutters lang hun kleur behouden.

Voor een optimaal resultaat worden de lamellen met twee lagen grondlak en één kleurlak gespoten. Zo blijven de Zonnelux shutters blijven jarenlang prachtig.