Gordijnen en vitrage

In onze vestiging in Almelo verkopen wij (rol)gordijnen, houten jaloezieën, horizontale lamellen, vitrage en meer raambekleding.

Gordijnen

Gordijnen brengen karakter, sfeer en gezelligheid in je huis. Maar wat past het beste in jouw interieur? Bij gordijnen heb je de keuze uit grofweg drie typen gordijnen namelijk: vitrages, inbetweens en overgordijnen. Inbetweens zijn net iets dikker dan vitrages, maar dunner dan overgordijnen. Overgordijnen worden gemaakt van een dikke stof en zijn geschikt om te voeren met een verduisterende stof. Inbetweens zijn dunner dan gordijnen, maar zijn niet verduisterend. Kom het hele assortiment van gordijnen bekijken in bij Parketwereld in Almelo.


Vitrage

Vitrage of glasgordijnen zijn vaak dunne gordijnen die de zonnestraling enigszins temperen en inkijk voorkomen. Daarnaast kunnen ze zeer decoratief zijn. Vitrages worden, van buitenaf gezien, voor de gordijnen gehangen. Een vitrage kan een raamopening geheel bedekken, of slechts een deel ervan. Bekijk ons vitrage aanbod in Almelo. 

Parketwereld is leverancier van:

 

 


Raamdecoratie

Naast een mooie inrichting en goede verlichting, is er nog een essentieel onderdeel bij het creëren van sfeer; raamdecoratie. Wij hebben het hier over horizontale lamellen, jaloezieën, rolgordijn enzovoorts. Het geeft privacy en houdt het licht buiten, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Ze worden perfect op maat gemaakt en geven sfeer volle uitstraling. Laat je raamdecoratie plaatsen door Parketwereld.

Bekijk hieronder de foto’s van onze raamdecoratie om je te laten inspireren!