Gordijnen, Vitrage en Raamdecoratie

Zowel in onze vestiging in Almelo als Haaksbergen verkopen wij (rol)gordijnen, houten jaloezieën, horizontale lamellen, vitrage en meer raambekleding.

Gordijnen

Gordijnen brengen karakter, sfeer en gezelligheid in je huis. Maar wat past het beste in jouw interieur? Bij gordijnen heb je de keuze uit grofweg drie typen gordijnen namelijk: vitrages, inbetweens en overgordijnen. Inbetweens zijn net iets dikker dan vitrages, maar dunner dan overgordijnen. Overgordijnen worden gemaakt van een dikke stof en zijn geschikt om te voeren met een verduisterende stof. Inbetweens zijn dunner als gordijnen, maar zijn niet verduisterend. Kom het hele assortiment van gordijnen bekijken in bij Parketwereld in Almelo of Haaksbergen. Zowel een ruime collectie van raamdecoratie als houten vloeren in beide bevestigingen.

 

Lees meer over gordijnen bij ParketwereldVitrage

Vitrage of glasgordijnen zijn vaak dunne gordijnen die de zonnestraling enigszins temperen en inkijk voorkomen. Daarnaast kunnen ze zeer decoratief zijn. Vitrages worden, van buitenaf gezien, voor de gordijnen gehangen. Een vitrage kan een raamopening geheel bedekken, of slechts een deel ervan. Bekijk ons vitrage aanbod in Almelo of Haaksbergen.

 

Lees meer over vitrages bij Parketwereld

 

Parketwereld is leverancier van:

 

 


Raamdecoratie

De mooiste raamdecoratie. Naast een mooie inrichting en goede verlichting, is er nog een essentieel onderdeel bij het creëren van sfeer; raamdecoratie. Wij hebben het hier over horizontale lamellen, jaloezieën, rolgordijn enzovoorts. Het geeft privacy en houdt het licht buiten, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Ze worden perfect op maat gemaakt en geven sfeer volle uitstraling. Laat je raamdecoratie plaatsen in Almelo, Haaksbergen, Twente en omstreken.

Laat je lekker inspireren in onze winkel in Almelo of Haaksbergen betreft raamdecoratie en raambekleding. 

Bekijk hieronder de foto’s om je te laten inspireren!