kurkvloeren

Onze nieuwste toevoeging aan het assortiment: kurkvloeren. Kurk biedt diverse positieve eigenschappen die het tot een uitstekende keuze maken voor uw vloer. Het is duurzaam, isolerend, hygiënisch en geluiddempend, wat het ideaal maakt voor appartementen vanwege de effectieve geluidsreductie.

 

Een van de meest opvallende aspecten van kurk is zijn milieuvriendelijkheid. Voor de productie van kurk is geen kap van bomen nodig, omdat de schors van de kurkeik steeds opnieuw aangroeit. Door verschillende snijtechnieken ontstaan diverse patronen en structuren, waaronder decoratieve fineren zoals gevlamd, gewolkt, dooraderd en impressionistisch, evenals prints die marmer- en granietimitaties nabootsen.

 

Kurkvloeren kunnen worden afgewerkt met gekleurde lak, transparant of dekkend. Dankzij de veerkrachtige eigenschappen voelt een kurkvloer altijd comfortabel aan, vooral op blote voeten. En zelfs met hoge hakken hoeft u zich geen zorgen te maken, want de vloer veert altijd terug zonder sporen achter te laten.

Kurkparket is verkrijgbaar in twee varianten: met een decoratieve toplaag van kurk of van hout. Voor liefhebbers van houten vloeren biedt dit de perfecte combinatie van twee werelden: een isolerende, dempende en ecologisch verantwoorde vloer met een prachtige houten afwerking.

 

Bij Parketwereld in Haaksbergen en Almelo vindt u een uitgebreid assortiment kurkvloeren, beschikbaar in diverse maatsystemen. Laat ons u helpen bij het vinden van de ideale kurkvloer voor uw ruimte.

foto impressie kurkvloeren