Tapijt, Vloerkleden en Vinyl

Tapijt

Een goed tapijt geeft u dat echte ‘thuis’ gevoel. Het geeft warmte, textuur en persoonlijkheid, terwijl het sterk genoeg is om de dagelijkse slijtage aan te kunnen. Sommige vloerbedekkingen passen beter in de ene ruimte dan een andere. Als u zich aan het oriënteren bent op tapijt, houdt dan rekening met welke soort vezel , textuur en stijl het beste past in uw huis en in de ruimte waar het tapijt moeten komen. Parketwereld in Almelo heeft een ruim assortiment tapijt in de winkel en wij kunnen u hierbij ook adviseren.

 

Klik hier om meer te lezen over tapijt. 


Vloerkleden

Een stijlvol vloerkleed kan de uitstraling van uw kamer compleet veranderen. Zelfs de kleinste vloerkleden kunnen een immens verschil maken in de “look en feel” van je huis en zorgt er tegelijkertijd voor dat je geen koude voeten krijgt. Parketwereld in Almelo heeft een ruim assortiment van vloerkleden in verschillende stijlen en maten. Van wollen tot ruigharige vloerbedekking, kleine en grote vloerkleden, van traditionele Perzische kleden tot elegante moderne vloerkleden.

 

Klik hier om meer te lezen over vloerkleden. 

 


Vinyl

Vinyl vloeren zijn een van de meest veelzijdige producten die op dit moment beschikbaar zijn. De vloeren zijn effen, isoleren goed en de bovenal is een vinyl vloer gemakkelijk schoon te maken. Knoeit u? Dan veegt u de vloer zo schoon. Het beste aan deze vloer is dat er zo ontzettend veel keuze is in verschillende soorten en maten! U kunt dus altijd een ontwerp kiezen dat bij u past. Of het nu gaat om natuurlijk hout of steen, een monochroom design of glinsterende metaalachtige vloeren, u heeft altijd de keuze uit een type vinyl die er fantastisch uitziet in uw huis. Voor pure luxe kunt u een keuze maken uit onze PVC vloeren collectie. 

 

Klik hier om meer te lezen over vinyl vloeren. 


Wij zijn o.a. leverancier van


Vloerbedekking verkrijgbaar in Almelo

Bij Parketwereld in Almelo kunt u onze volledige collectie van vloerbedekking komen bekijken.

Of plan een afspraak om uw wensen met betrekking tot een vloer met onze specialist te bespreken.