Trap-Renovatie

PVC Traprenovatie

PVC wordt tegenwoordig vaak gekozen voor  een trap renovatie. PVC is bestand tegen dagelijkse slijtage van een trap. On geacht van welke ondergrond uw trap is, wij zorgen voor een nieuw en fris uiterlijk. Is verkrijgbaar in vele diverse kleuren dus altijd wel iets wat aansluit op uw interieur. Keuze houtmotief, maar ook leisteen of betonlook. Teven is PVC gemakkelijk in onderhoud en schoonhouden.

 

Even de voordelen op een rij:

 

- Stil door perfecte geluiddemping

- Onderhoudsarm

- Kras en stootvast

- Garantie op het doorslijten.

 

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Uw trap is in een oogwenk omgetoverd in een prachtige blikvanger zonder hak- en breekwerk.

 


Houten Traprenovatie

Op uw trap nu oud, nieuw, dicht of open is:  Wij bieden een passende oplossing voor bijna iedere trap. Massief eiken overzettreden maken van uw bestaande trap een stijlvol en solide geheel. Deze treden zijn in vele verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar.

 

Echt hout is sterk en duurzaam. het heeft een natuurlijke uitstraling en is slijtvast. Eikenhout is één van de meest gebruikte en bekende houtsoorten bij traprenovatie. Dit hout staat bekend om zijn kwaliteit en bestaat in verschillende soorten en kleuren. De kleur is afhankelijk van de afkomst van het hout. 

 

Kenmerken eikenhout:

 

- Gemakkelijk in onderhoud

- Goede kwaliteit hout

- Duurzaam

_ Slijt niet snel

- Robuust en sterk

_ Verschillende soorten Eikenhout

- Verschillende kleuren

 

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste oplossing. Uw trap is in een oogwenk omgetoverd in een prachtige blikvanger zonder

hak- en breekwerk.

 


PVC traprenovatie

Houten traprenovatie