Hardwax, Osmo

Onderhoudsadvies ge-oliede houten vloeren (natuurlijke hardwax olie)

Doe Step-Stop  (oh36)of Conditioner (oh 25) in een verstuiver (plantenspuit) en verstuif waar nodig.Let welhou de verstuiver laag zodat niets alles eronder komt te zitten. Laat de was enkele minuten inwerken en wrijf deze vervolgens uit. Doe dit ongeveer 3 x per jaar.
Voor het licht vochtig afnemen van de vloer kunt u de wax en clean bij-in het dweilwater* doen. Dit kunt u naar behoefte gebruiken. *(dweilwater zonder reinigingsmiddelen)

 

Verwerking onderhouds reparatieolie:

– Klein plaatselijk reparatiewerk kan met een verdunde hardwax olie worden uitgevoerd.
– Dep een beetje verdund hardwax olie op de schuurzijde van een huishoudsponsje en wrijf dit in de lengterichting van de beschadigde plek.
– Haal met de sponszijde de overtollige opgebrachte hardwax olie er weer af.
– Na ± 10 dagen is de glans en de uitstraling weer gelijk aan de rest van de vloer.
– Verbruik ± 70 m2 per liter.

Let op:

In olie gedrenkte doeken, schijven etc. in water spoelen en in de open lucht laten drogen. Zelfontvlambaar!!! De in olie gedrenkte doeken, kunnen spontaan in brand vliegen.

GARANTIEBEPALINGEN

In samenwerking met de producenten van de vloer is er een speciaal onderhoudsmiddel ontwikkeld. Deze onderhoudsmiddelen zijn speciaal getest op uw vloer.

Wij adviseren u met klem uw vloer UITSLUITEND met de in dit advies voorgeschreven onderhoudsmiddelen te onderhouden.

Het gebruik van verschillende onderhoudsmiddelen door elkaar kan leiden tot klachten op uw vloer zoals: witte vlekken, strepen, doffe plekken etc. die later niet of nauwelijks te verwijderen zijn.

De garantieregelingen zijn op dit soort klachten NIET van toepassing. Uw klacht wordt dan niet in behandeling genomen!!!